Esküvői videókészítés

Minden esküvő egyedi és sosem sablonos. Ha azt szeretnétek, hogy nagy napotokon ott legyünk, mi garantáljuk, hogy nem maradunk le egyetlen fontos pillanatotokról sem. Ott leszünk veletek a készülődéstől a hajnali mulatságig. Célunk az, hogy egy olyan highlight videót készítsünk nektek, ami örök emlék marad.

Videóink 4K profi minőségben készülnek, minden esetben ketten forgatunk, hogy minden pillanat meg legyen örökítve, amit szeretnétek földön, vízen, levegőben.

Reklámfilm készítés

A jó reklámfilm látványos, egyedi, és semmiképpen sem öncélú, a megismertetést, az eladást szolgálja. Fontos számunkra az ügyfél megismerése , hogy olyan reklámfilmet készítsünk ami megegyezik azzal a stílussal amit a cég képvisel.

Rendezvény videózás

Egy céges rendezvény, kulturális program, fesztivál, sportesemény életében kiemelten fontos egy hangulatos film készítése, hiszen a következő rendezvényünk legjobb reklámja egy jól elkészült promóciós videó.

Több napos rendezvény rögzítése majd elkészítése egy kis videóba ami visszaadja a teljes esemény hangulatát. A legkisebb rendezvény is minimum egy napos, de akár több hetes is lehet itt a legfontosabb, hogy ezt úgy adjuk vissza egy videóösszeállításba, hogy az modern és dinamikus legyen és visszaadja a teljes hangulatát a programnak.

Videó klip készítés

Zenekarok, énekesek videóklipjeinek elkészítése minden igényhez alkalmazkodva, külső belső helyszínes forgatások.

Image film készítés

A céges arculat elengedhetetlen része a bemutatkozó videó. Megmutatja a cég valódi arcát a weboldalon, szakmai kiállításokon és az üzleti tárgyalásokon.

Bármi ami mozgókép

Bármilyen kihívással szívesen nézünk szembe. Szülinapi forgatások – Lánybúcsúk- Legénybúcsúk – Kirándulások és ténylegesen bármi ami mozgókép.

Fotózás

Nagy bizalommal ajánljuk Kanti Dorottya fotós kolléganőnket, kérd egyedi árajánlatát. Tovább a weboldalára!

KÉRD EGYEDI AJÁNLATUNKAT MÉG MA!