Farkas Norbert
/operatőr-drónoperatőr-vágó/

Gyermekkorom óta foglalkoztat a technika, ezért nem volt kérdés, hogy munkásságom is ebbe az irányba fog haladni. Mindig is érdekelt a háttérmunka világa, az eszközök, amivel szebbnél szebb felvételeket lehet készíteni, ezért választottam ezt a hivatást. Elvárás magammal szemben, hogy minden munkába beletegyem a kreativitásomat, hiszen minden felkérés más, ezért sose válik monotonná számomra a mozgókép világa. Célom, hogy munkám ne csak egy videó anyag legyen, hanem egy maradandó emlék mindig a legmagasabb minőségben.

Külön élmény számomra a légi felvételek készítése, ahol úgy érzem szükség van a precizitásomra minden egyes felkérésnél, hogy madártávlatból is meg tudjam mutatni milyen csodás és izgalmas felvételeket lehet készíteni. 


Valach Vendel
/Operatőr, vágó, kameratechnikus/

Amióta az eszemet tudom, mindig is a hangosítás, világosítás és a videózás vonzott a nap 24 órájában. Jelenleg is színházban dolgozom fő világosítóként, ezért is fontos számomra minden videó megfelelő fényviszonyai illetve a legélvezhetőbb hang.

Videók készítésénél mindig törekszem a megfelelő szemszögből, a legjobb pillanatokat elkapni, hogy a végeredmény mindenkinek egy mély benyomást szerezzen.

Kifejezetten szeretem az új kihívásokat, és saját céljaink túlszárnyalását.

Célom a folyamatos fejlődés, és minél több embernek nyújtott öröm.